Lite Musik

Safira Inema - Dj Panek Di Awak Kayo Di Urang Official Music Video Aneka Safari. Insictech Musicland Sdn Bhd Album. FRANS FEAT FAUZANA CIPT.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [7.69 MB]

Judul: safira inema - dj panek di awak kayo di urang official music video aneka safari
Durasi: 5:29 Minutes
Size: 7.69 MB
Diputar: 1997438

Thanks Udah Nonton Guys Yang Mau Request Lagu Background Video Follow IG DM Saya Ya Dan Saya Juga Akan Meng upload Game Dan DJ Lainnya Jangan Lupa Follow Ya Klean Special Give Away Nanti 50K Subs 10K Followers IG Instagram. SafiraInema BerasLawas Music AnekaSafariRecords Licensed to YouTube by IDE Music This channel Video optimized by IDE Optimization License your music here. Gopy Untuk Terjemahan Bahasa Indonesia Aktifkan SUBTITLE.

Safira Inema - Beras Lawas Official Music Video Aneka Safari

The Best Aneka Safari Safira Inema Songwriter. 6282333038023 Admin Email. FRANS FEAT FAUZANA ALBUM POP MINANG 2020. Yuk Berlangganan Subscribe Channel Youtube kita yang baru.

[5:29 min] of download lagu safira inema - dj panek di awak kayo di urang official music video aneka safari mp3 gratis

FRANS FEAT FAUZANA ALBUM POP MINANG 2020. Yuk Berlangganan Subscribe Channel Youtube kita yang baru. DanangDanzt Nutupi Laraku Lyric Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo nganti lali karo aku sing neng ngarep moto Ati rasane loro aku trimo aku pengen pamit lungo Mungkin wis ra ono roso tresnamu nggo aku Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku Gawe bingung atiku arep tekan kapan tak tutupi laraku Iseh kuat ora ati ku Terus sabar ming ngremuk aku Sak jane nyikso batinku Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu Nutupi Laraku Soyo adoh mung gawe ragu Opo isoh yen terus mlaku Tak pekso senajan loro Aku ra popo ning atiku sing rung kulino Yen terus sabar aku uwes tau Mangan ati kui mbendinaku Cobo ngertio sing neng pikirku Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo nganti lali karo aku sing neng ngarep moto Ati rasane loro aku trimo aku pengen pamit lungo Mungkin wis ra ono roso tresnamu nggo aku Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku Gawe bingung atiku arep tekan kapan tak tutupi laraku Iseh kuat ora ati ku Terus sabar ming ngremuk aku Sak jane nyikso batinku Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu Nutupi Laraku Yen terus sabar aku uwes tau Mangan ati kui mbendinaku Cobo ngertio sing neng pikirku Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo nganti lali karo aku sing neng ngarep moto Ati rasane loro aku trimo aku pengen pamit lungo Mungkin wis ra ono roso tresnamu nggo aku Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku Gawe bingung atiku arep tekan kapan tak tutupi laraku iTunes. Siapa yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan cerita ambyarkan kolom komentar.